Monday, June 1, 2009

FENING KELAPALAAA.....

kalu nak ikutkan dah masuk sebulan gua kat KKM ni....tapi kat bahagian protokol dah nak masuk sebulan....3 mgg lebihla....tapi dier punyer pening kelapa dah macam berbulan2 keje kat sini....aduh...manyak program...gua feningla....
anyway...diam tak diam dah masuk setahun aku berkawen ngan husband aku...anak pun dah masuk satu...mak aku dah warning jangan nanti tetiba aku balik inform mak aku yang aku tengah pregnant 6 mgg...sebb ari tu jadi macam tue....terlekat trus bebe..
citernyer macam ni...aku kawen 31.05.2008..aku period plak 5hb jun...so rosak jap plan husband aku gi honeymoon...dalam 3 ari gakla dier gigit jari...hahahaha...
anyway..lepas balik dari honeymoon aku demam teruk...4 ari MC...aku pun pasrahla....nak jadi citer aku tak sedap badan lepas demam...gatal punya pasal gi check sendiri...aku beli pregnancy test yang kat guardian....budget negative ni..ngan confidential aku mandi cam biasa lepas wat test....dah siap mandi aku chck balik...ambik ko....2 line biru...tak puas ati lagi aku gi check kat kelinik kat presint 9...comperem bebe...aku pregnant 6 mgg...
aku pun citerler ngan mak aku...tergamam dier...dier cakap tak sangka awal sangat...anyway puteri aku Batrisya dah jadi cucu kesayangan mak aku...hehehehe....plus Batrisya adalah 1st of the 4th generation in mi familia....perhatian ramaila....yerla...semua dah naik pangkat...yang nenek jadi moyang...yang makcik jadi nenek..yang akak jadi makcik...hehehe...moyang aku plak jadi oneng-oneng...lepas ni kalau panjang umo anak aku beranak plak...jadilah inang-inang...hehehehe...colorful skit...

2 comments:

Elyn said...

ko preg ke mila hahaha.. Mau lawan akak ka?

Elyn said...

happy anniversary!!!!