Monday, April 5, 2010

Salam Semua..
Salam 1Malaysia...
apa khabar semua..sihat..
amacam cuti semua ok..
saya hujung minggu pack dengan aktiviti..
ari sabtu ader program JPA..huhuhu..
malam plak anta MIL dan FIL ke KLIA..
depa nak gi Umrah...
moga selamat pergi dan kembali...
ari ni nak share info yang agak scary..
bukan agak..tapi scary la gak...
korang semua tahu tak...

Di Kg Toradja (Indonesi) terdapat satu ilmu yg luar biasa dimana
mereka boleh menjadikan mayat berjalan pulang ke rumah sendiri.
kejadian berlaku disebuah daerah pendalaman Indonesia yg berbukit
bukau. Jika ada kematian di kg Toradja maka mayat itu akan
diberi kuasa hipnotisme supaya si mati boleh pulang berjalan kaki
dan hanya berhenti bila sampai dirumahnya. kuasa ini dibuat supaya
tidak menyusahkan orang kg dari mengurus mayat tersebut.




hehehehe...scary tak..
kiter kalau buat macam ni..
adeh..mahu jem semua jalan raya..
nak tengok mayat berjalan...hehehe
toooodle.....

1 comment:

Elyn said...

erk itu mayat ke??