Tuesday, June 22, 2010

Percutian sekeluarga..

Salam semua..
Salam 1Malaysia...
amacam sihat..
sebelum terlupa kepada kak Azah a.k.a Alfa Juliet..
Tahniah kerana selamat bersalin yer..
comey baby akak..buat mila gian nak branak lagi plak..ekekek..
anyway..Anniversary saya dengan suami terchenta adalah pada 31 Mei yang lalu..
so suami bawa gi holiday kat Port Dickson..
1st night kat Thistle a.k.a Guaman Hotel..
menarikk..banyak aktiviti air cuma time malam tue club dier bising sangat..
dahla tengah petir dan kilat..
puas istighfar..takut bala...hehehe..
si kecik tak ketinggalan main air gak..ni dier dalam swimming suit...heehe.
.
.


ni dengan pelampung dier...
sendiri pilih..sampai kedai jer terus tunjuk ke pelampung ni..
bagi yang lain tak nak..nak ladybird gak..
baju mandi pun dier pilih..
tunjuk 2 warna dier tunjuk hijau...ekekek
.
.


Thistle Hotel okla so far..
makan pun okla..standard..
2nd night kami di Avillion Admiral Cove hotel
actually hotel tue hotel club kapal yang punya..
ni link dier..nnt tengokla ea..besh gak
http://www.avillionadmiralcove.com/
aktiviti yang menarik kat sini adalah 'Feed the Fish'..
bagi ikan yang duduk di batu karang makan..
ikan warna warni..best gitu...
itula percutian kiterorg..
sorryla takde gambar sgt sebab cik abang bule tertinggal kamera kat rumah..
sabar jerla..
anyway..until next N3...
toooooodleeeee....

1 comment:

Elyn said...

alololo cumel tul ngan swimming suit kaler ijau!!!