Saturday, September 12, 2009

Tolong Sebarkan Matlumat ini....

Salam keng kawan...
awal pagi tadi saya receive comment ni...dan berharap sangat korang dapat bantu band dan flag blog ini sebab gambar - gambar yang terpampang dalam blog ni telah disalahgunakan...kesian mereka yang sudah terkene dengan blogger ni...berbagai comment lucah telah diberi oleh other...

harapan saya adalah anda semua dapat membantu mereka ini...mekacih semua..

untuk keterangan lanjut sila rujuk comment mustika dibawah...

p/s:harap jangan yang ader ambil kesempatan yer...tolong yer...
p/ss:harap abang mazidul leh tolong juga...flag kan bog ni..Assalamualaikum...

Mari kita usaha agar blog memalukan wanita Melayu di bawah disekat atau dihentikan sepertimana blog-blog gay dan lucah.

http://my-steam.blogspot.com

Blog ini meletakkan gambar-gambar wanita-wanita Melayu tempatan tanpa kebenaran dan tanpa pengetahuan mereka. Gambar-gambar bertudung, berbaju penuh mereka dimanipulasi dan cuba dikaitkan dengan unsur seks liar iaitu 'fetish' si lelaki.

Pemilik blog cuba berselindung di sebalik tujuan 'dakwah' dan luahan pendapat kononnya. Ini jelas cuma taktik untuk mengelakkan blognya dipersalahkan.

Ia telah mengundang banyak komen yang berunsurkan lucah dan liar. Komen-komen kotor yang menyokong blog tersebut kemungkinan besar datang dari belia lelaki yang tidak senonoh berdasarkan susun ayat mereka.

Cuma baru-baru ini, pemilik blog telah memadam beberapa komen-komen yang teruk. Namun, gambar-gambar wanita Melayu Melayu tersebut masih di situ.

Saya membayangkan bagaimana jika wanita-wanita terbabit menyedari gambar mereka ditayangkan di internet tanpa kebenaran mereka dan kemudian dikaitkan dengan unsur seksual pula. Tentu mereka sangat malu. Suami dan keluarga mereka pasti malu.

Bayangkan jika wanita-wanita tersebut adalah ibu, adik,kakak atau isteri kita. Tiba-tiba sahaja gambar mereka dikeluarkan di internet...kerana 'fetish'..

Usaha sesuatu sebelum anak bini kita yang terkena..

................

-PESANAN MASYARAKAT
-SEBAR-SEBARKAN MESEJ INI KEPADA BLOGGERS YANG LAIN.

2 comments:

zeqzeq said...

kurang pahala ..posa sang lelaki.buka malam

zeqzeq said...

kurang pahala ..posa sang lelaki.buka malam