Wednesday, December 9, 2009

Bahaya makanan segara sekarang...

Salam Semua...Salam 1Malaysia...

macam ni...saya recieve matlumat dari email...berkenaan makanan ringan sekarang ader campuran lemak babi...yer ker...especially ROTA...sila lihat...

dia tulis kat situ E110 merupakan kod untuk lemak babi...ALAMAK....saya menyeru pihak berkuasa untuk melihat kepada perkara ini dengan lebih terperinci....

Jika benar tidak hairanla kenapa anak muda zaman sekarang makin liar...dah kurang ajar...








3 comments:

Anonymous said...

banyak faktor anak semakin liar dan kurang ajar..bukan aja makanan..ada yang kaum yang boleh makan b*b*,tapi takdelah anak2 mereka kurang ajar

(*juz my two cents)

alfa juliet said...

pernah makan rota ni dulu..tak tau pula ada lemak babi..ayoo risaunya

Anonymous said...

maafla sekadar nak memberi pendapat, pastikan betul2 berkaitan dgn coding tu. setahu sy coding tersebut adalah coding perwarna yg di ambil dr tumbuhan cuba la check kat google.