Saturday, November 21, 2009

Tak Sukerla...

Salam semua...
salam 1 malaysia..
ni habaq skit pasai atm kat malaysia...
saya tak suker giler...
tak suker sangat...
kenape...kenape????
.
.
.
.
.
.
sebab ni...
.
.
.
.
.


You all perasan tak screen dier menghala pada darjah ke brape??
.
.
.
straight ke hadapan...
so orang kat belakang bule intai tau..
buat ader robber kat belakang..
tgk duit banyak dalam acc..
mahu dier tak ragut atau rompak kiter..
lagi satu mase nak masukkan pin number..
orang bule nampak...
saya dengan amat tidak setuju..
what say you...
adakah anda sependapat dengan saya????

3 comments:

Elyn said...

haah bahaya. akak kalo pi atm. slalu cover ngan bag screen die. risau tul!!

Zana S said...

suka tunggu jauh dari org yg sedang guna atm. indirectly, org selepas kita pun kena beratur jauhhh dari kita. ngehehehe

Anonymous said...

setuju dgn pendapat u tp x semua atm mcm tu. ada yg ok dan user friendly. saya prnah jumpa yg lebih teruk, skrin kabur n dipasang menghadap cahaya matahari, sakit mata masa nak key in....very take time .